Monday, 11 June 2012

cuti-cuti malaysia...(cousin giler)

hye smua.. macam mana cuti..??
mesti lagi best dari cuti cyda kan..?? ade yang pergi melancong luar n dalam malaysia kan.. klau lha cyda dapat cuti macam korang kn best.. macam mana cuti cyda..??  cam ne nak cerita eak.. hah ape2 pown ASSALAMUALAIKUM.. lupa pulak nak beri salam tadi..hihi ^_^
oke2,cuti kali nie cyda balik kampung jea.. jumpe cousin2.. tapi hari nie cyda nak cerita pasal cousin cyda..
nama dia AFIQ ARJUNAA.arjunaa..?? haha tu nama paksu cyda (merangkap kpd babah afiq).umur dia 17 thun..actually dia sebaya dgn cyda..nie link fb dia https://www.facebook.com/afiqarjunaa.. add lha.. dia nie giler skit..(banyak kowt) hihi memang best dapat borak2 dngn dia.. jumpa sehari macam dah lama..hihi ^_^ sampai satu malam nie cyda ta bole tidur..dia yg teman cyda smpai cyda tertidur.macam2 cerita kitorang cerita..termasuk lha (hal peribadi) hihihi.. dgn tak malu nye kitorang share benda jahat yg ktorang buat masa kecik dulu.. sebena nye ade banyak lagi cerita cyda nak share..tapi kesuntukan masa.. kite nengok gambar jer lha tau3x..hihi ^_^

nie afiq nye..^_^
                                                 
                                            nie eqa..cousin cyda yg paling comel ^_^

sebenarnya banyak lagi gmbr(masing2 giler posing).tapi cyda malas nak masukkan.klau nak nengok https://www.facebook.com/media/set/?set=a.438875389470838.101454.100000451438725&type=3 nie link nye
..hah..amacam..?? dah kenal yg mana afiq..?? (kenal muka jea kan) hihihi ^_^
actually dulu dia gemok tau..first day jumpa dia hari tu cyda sndiri ta kenal dia..maklum lha skrg nie dia dah kurus(tapi dia tetap tak boleh kalahkan cyda) :D
by the way,afiq nie matang tau..macam2 dia ceramah cyda(panas lha jugok telinga nie),tapi tetap best..(afiq:thank yunk..!!!)
afiq nie kekadang giler jugak..ada ke patut dia ckp kalau cyda nie bukan cousin dia,dia dah couple dgn cyda..ish3x(gile memang giler)

No comments:

Post a Comment